Танець — це поема. Кожен рух в ньому — слово.

5 червня 2023 р.

    Шановні діти! 

Найщиріші побажання зі святом та  найкращі побажання. Головне побажання - щоб скоріш прийшла Перемога  і ви більш ніколи незнали війни.  

«Міжнародний де́нь за́хисту діте́й» (англ"International Children's Day")  — святкується щорічно 1 червня. Був заснований в листопаді 1949 у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок.

Вперше «Міжнародний день захисту дітей» відзначався в 1950-му році в 51 країні світу. 

ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності: "Кожна дитина світу має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього"

Декларація прав дитини була ухвалена 20 листопада 1959 році і проголошувала рівні права дітей у сфері виховання, освіти, соціального забезпечення, фізичного і духовного розвитку незалежно від кольору шкіри, національної належності, громадського походження, майнового стану та іншого. 

У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей. Серед їхнього числа: конкурси з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи.

Вихованці нашого колективу прийняли активну участь у святкуванні. Танцювальний флешмоб приніс для дітей - переселенців з Бердянську, Мелітополя, Волновахи, Херсону яскраві, позитивні емоції.


                                                                               
















Немає коментарів:

Дописати коментар