Танець — це поема. Кожен рух в ньому — слово.

23 березня 2021 р.

 Щиро вітаю!

Наш колектив прийняв участь у Всеукраїнському дистанційному багатожанровому конкурсі "АРТ - ТРАМПЛІН", який проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури України, який проходив 17.02.2021 року.

  Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс «Арт-Трамплін» відкриває нові можливості для творчих колективів та виконавців з усього світу, дозволяючи їм долати географічні кордони, матеріальні бар’єри та можливі перешкоди з боку здоров’я. А зважаючи на поширення світом коронавірусної інфекції (COVID-19), дана ініціатива щодо дистанційного формату проведення Всеукраїнського багатожанрового конкурсу «Арт-Трамплін» спрямована також на запобігання зараженню учасників цією небезпечною хворобою.

           Оцінку виступів учасників конкурсу здійснює міжнародне журі, яке складається з професійних музикантів, співаків, артистів, режисерів з України, США, Німеччини, Аргентини, Польщі, Мексики, Сингапуру, Австрії, Бразилії, Іспанії та інших країн, а також провідних українських викладачів творчих дисциплін, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва.







Немає коментарів:

Дописати коментар